Kundeklub til frozen yogurt-barer

Ejer du en frozen yogurt-bar? Og ønsker du at belønne dine kunder, så de er mere tilbøjelige til at vende tilbage? Så læs videre her på vores hjemmeside, hvor du kan finde information om fordele ved at etablere en kundeklub til din frozen yogurt-bar.

Vores system er nemt at gå til, og på få minutter kan du komme i gang og afprøve, om en kundeklub eller et loyalitetsprogram er noget for dig. Styrk din markedsføring – giv dine kunder individuelle fordele uden besvær eller startgebyrer.
.

Lad dine kunder samle stempler eller points

Du kender måske allerede til loyalitetssystemer, hvor du samler stempler til en gratis kop kaffe, eller hvor du får points, når du handler for mindst 200 kroner. Hos MyLoyal kan du nem tilbyde dine kunder points eller stempler, som bliver registreret digitalt.

Dine kunder kan eksempelvis tilmelde sig dit kundeprogram og samle digitale stempler for hver frozen yogurt, de køber i din forretning. Du kan også vælge, at dine kunder kan optjene points ved deres køb. De points kan så veksles til rabatter, en gave, eller hvad du selv vælger.

Gør din markedsføring mere effektiv

Har du stille perioder om vinteren, hvor du gerne vil gøre dine kunder opmærksom på din frozen yogurt-bar? Eller ønsker du at få værdifuld viden om dine kunder, hvem de er, og hvor ofte de kommer retur til din forretning?

Med MyLoyals loyalitetsprogram kan du nemt kommunikere med dine loyale kunder og samle informationer om deres besøg. Send tilbud til dine kunder i perioder, hvor der ikke er så mange besøgende i din froyo-bar. Eller giv ”velkommen tilbage”-rabatter til dem, der ikke har besøgt dig i længere tid. Du kan også invitere et udvalg af dine kunder til særlige events. Eller du kan vælge at kommunikere til vores private brugere og skabe et velkomsttilbud specifikt til nye kunder.

Start en gratis prøvemåned og få mulighed for at afprøve de mange muligheder i vores enkle loyalitetsprogram.

Opret dig nu - få første måned gratis!

Please publish modules in offcanvas position.