Kundeklub til frisører, massører, kosmetologer og negleteknikere

Har du en skønhedssalon? Og overvejer du at etablere en kundeklub, så du bedre kan holde på dine eksisterende kunder? Med MyLoyal kan du oprette et kundeloyalitetsprogram specielt tilpasset til din virksomhed.

Loyalitetsprogram med pointsystem eller stempelkort

Har du også et stempelkort til kaffe hos tankstationen eller i kiosken?

Kundeloyalitetsprogrammer bliver mere og mere udbredt, og det er ikke tilfældigt. Værdien af et loyalitetsprogram viser sig hurtigt i form af flere kunder, der kommer igen og igen, hvis de oplever, at de får noget til gengæld.

Udover en god oplevelse med massage, neglebehandling, ansigtsbehandling eller lignende, kan du også forkæle dine kunder med muligheden for at samle points eller stempler.

Du kan eksempelvis tilbyde din kunder at få den 6. ansigtsbehandling gratis. Eller at de kan samle points, hver gang de bruger penge på behandlinger eller produkter i din salon. Når kunden har samlet det antal points, du har besluttet, kan det således udløse rabatter eller måske en gratis gave. Så kommer kunden igen.

Fordele ved et kundeloyalitetsprogram til beautysalon eller massage

Med stempler eller points giver du dine kunder lidt ekstra, når de handler hos dig. Og med et digitalt kundeloyalitetsprogram hos MyLoyal slipper du og kunderne for at skulle bøvle med plastikkort eller papirkort med stempler på.

Hele kundeloyalitetsprogrammet er samlet i en app, som er nem at gå til. Dermed sparer du udgifterne til stempler, visitkort og plastikkort, som kunderne risikerer at glemme. Mobiltelefonerne har vi derimod altid med os.

Gennem vores app kan du pushe tilbud direkte til dine kunder på deres mobil. Når kunderne får en notifikation med din besked, er du sikker på, at du har en plads i deres bevidsthed. Har du eksempelvis stille perioder om formiddagen, så giv dine loyale kunder et godt tilbud på en behandling i netop det tidsrum. Med andre ord; Udnyt din kapacitet og få din omsætning til at stige.

Læs mere om fordelene ved vores kundeloyalitetsprogram her på siden, eller ring til os, hvis du ønsker mere information. Du kan også bare gå i gang og prøve systemet. Oprettelsen er gratis den første måned og uden forpligtende bindinger.

Opret dig nu - få første måned gratis!

Please publish modules in offcanvas position.