Et kundeloyalitetsprogram registrerer nemt dine kunder

Hos MyLoyal tilbyder vi enkle og overskuelige kundeloyalitetsprogrammer til et stort udvalg af brancher. Ejer du et renseri, så er det en klar fordel at registrere dine kunder første gang, de benytter din service.

Via en enkelt app kan kunden registrere sit køb hos dig, og du slipper for gang på gang at skulle notere kundens telefonnummer, navn og adresse.

Forkæl de loyale kunder

Tilfredse kunder, der vender tilbage til din forretning igen og igen er meget værd for dit firma. Med vores kundeloyalitetsprogram kan du nemt registrere dine kunder og sende dem tilbud.

Vælg om dine kunder skal samle points eller stempler i den digitale app. Måske kan du give hver 8. rens af skjorter gratis. Eller du kan vælge et pointsystem, hvor kunderne kan tjene points på deres køb og veksle dem til rabatter eller en gratis vask. Eller måske kan du friste med rabat på rens af hovedpude til de kunder, der har fået vasket dyner eller topmadrasser.

Mulighederne er mange og vores loyalitetsprogram er fleksibelt og nemt at gå til. Prøv en gratis måned og kom nemt i gang. Så kan du efter få minutter selv vurdere, om et kundeloyalitetsprogram til renserier er noget for dig.

Du kan også vælge at hente vores app og oprette dig som privat bruger. På den måde kan du tage et kig på, hvordan andre forkæler deres nye eller eksisterende kunder med velkommen-tilbud, digitale stempler, events eller ”kom-snart-tilbage”-rabatter.

Nemt kundeprogram i én samlet app

Hos MyLoyal er vi trætte af bøjede stempelkort og kundekort i plastisk, der fylder i tasken eller pungen. Derfor har vi samlet vores kundeprogram i en app, der er nem at bruge. Som virksomhed sparer du dermed udgifter til at få lavet nye kort. Og kunderne slipper for irriterende kort, der bare fylder op, når de ikke bliver brugt.

Tag et kig på vores app, læs mere om fordelene her på vores hjemmeside – eller ring til os og hør meget mere om, hvordan du kan styrke din markedsføring og få flere loyale kunder.

Sådan bruger andre i branchen MyLoyal

Saba fra Bymidten Rens i Værløse bruger i dag MyLoyal’s kundeloyalitetsprogram til fire forskellige kampagner, som alle slår sig på, at kunden får den 10. rens af henholdsvis buks, jakke, kjole eller silkebluse gratis. Saba bruger også loyalitetsprogrammet til at sende push-tilbud ud gennem app’en for at hverve nye kunder i butikken. Det kan være nyheder om, at han lige nu renser sengetøj. Eller at han i konfirmations- og bryllupssæsoner giver 20 % rabat til kunder, der viser MyLoyal-appen. Og det virker: Kunderne vælger Sabas renseri igen og igen, selvom der er mange andre renserier om buddet!

Saba har tidligere benyttet sig af normale stempelkort, men efter at være overgået til MyLoyal’s digitale stempelkort, udsteder han nu 60 % flere stempelkort – simpelthen fordi kunderne finder det digitale stempelkort mere overskueligt. Hans omsætning er efter blot et par måneders brug af app’en steget med flere procenter, idet flere af kunderne vender tilbage til butikken, end hvad der var tilfældet tidligere. Alt dette uden en større investering i forretningen men blot et øget fokus på kundeloyalitet med kundeloyalitetsprogrammet fra MyLoyal.

Min kundetilfredshed er steget, efter jeg er begyndt at bruge MyLoyal – og det samme er min omsætning

Saba. ejer af Bymidten Rens, Værløse

Start en gratis prøvemåned og få mulighed for at afprøve de mange muligheder i vores enkle loyalitetsprogram.

Opret dig nu - få første måned gratis!

Please publish modules in offcanvas position.